Topeng Surgical

  • Face Mask Surgical Disposable

    Pembuangan Topeng Mupang Topeng

    Rincian: Properties: Bahan & Produk Polimer Medis Asil: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non tenunan, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / pink Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Certificate : CE Kemasan: 50pcs / kothak, 2000pcs / ctn Asal: China MOQ: 10000 potongan Jeneng item: topeng pasuryan sing nganggo Fitur: Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Cacahe p ...
  • Surgeon Face Mask

    Topeng Wajah Surgeon

    Apa barang-barang tes? Sandhangan protèktif medis minangka peralatan pangayoman keamanan kanthi tingkat sing dhuwur, pamriksa kualitas banget, lan kudu nguji barang-barang. Ketemu mung siji standar, kudu nyoba macem-macem pagelaran. Amarga keruwetan lingkungan panggunaan, barang-barang tes sing umum kanggo sandhangan proteksi medis yaiku rating penyemburan, kinerja sterilisasi, syarat pembasmian, kekuatan pecah, elongasi ing istirahat, efisiensi filtrasi, resis geni ...
  • Face Masks for Germs

    Topeng Pasuryan kanggo Kuman

    Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll. 3. Perlindhungan nglacak gas lan bau organik: Fitur & Pengiriman: Term Pembayaran: Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat T / T , Assurance Dagang Ali, Pangiriman Western Union: 1: Contoh kanggo 1-3 dina kerja 2: Wektu produksi Order Bulk 5-15 dina, gumantung saka kuantitas
  • 3 Ply Surgical Mask

    3 Topeng Surgical Surgical

    Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll. 3. Perlindhungan kanggo nglacak gas lan bau organik 4. Perlindhungan partikel sing diproduksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan tas, utawa ing pangolahan biji, batu bara, biji wesi, glepung, logam, kayu, serbuk sari lan bahan-bahan liyane. Zat partikel sing cair utawa ora berminyak sing diprodhuksi dening semprot ...
  • Face Mask Surgical Disposable 3 Ply
  • Face Medical Mask

    Topeng Kesehatan Medis

    Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll. 3. Perlindhungan kanggo nglacak gas lan bau organik 4. Perlindhungan partikel sing diproduksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan tas, utawa ing pangolahan biji, batu bara, biji wesi, glepung, logam, kayu, serbuk sari lan bahan-bahan liyane. Zat partikel sing cair utawa ora berminyak sing diprodhuksi dening semprot ...
  • Disposable Medical Face Mask

    Topeng Wajah Medis sing bisa dipecat

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Fitur topeng: FAQ: Q1: Yen ora nemokake apa sing dikarepake ing situs web, apa sing kudu kita lakoni? A1: Email ...
  • 3 Ply Surgical Face Mask

    3 Topeng Wajib Ply Surgical

    Rincian: Properties: Bahan & Produk Polimer Medis Asil: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non tenunan, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / pink Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Certificate : CE Kemasan: 50pcs / kothak, 2000pcs / ctn Asal: China MOQ: 10000 potongan Jeneng item: Topeng pasuryan dasi kanggo keuntungan Kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas c ...
  • Reusable Surgical Mask

    Topeng Surgical Bisa Digunakake

    Rincian: Properties: Bahan & Produk Polimer Medis Asil: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non tenunan, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / pink Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Certificate : CE Kemasan: 50pcs / kothak, 2000pcs / ctn Asal: China MOQ: 10000 potongan Jeneng item: topeng pasuryan dasi Wektu timbal: Quantity (Cartons) 1 - 10 11 - 100 101 - 1000> 1000 ...
  • Disposable Medical Mask

    Topeng Kesehatan Disposable

    Rintangan cairan nuduhake sandhangan pelindhungan medis kudu bisa nyegah banyu, getih, alkohol lan cairan liyane, kanthi luwih saka 4 tingkat hidrofobilisasi, supaya virus sing disetrapake getih, cairan awak lan rahasia liyane. staf medis. Rintangan mikroba nuduhake sandhangan proteksi marang bakteri lan virus, utamane kanggo nyegah panyebaran kontak antarane staf medis lan pasien lan infeksi silang. Filter-filter performa ...
  • Surgical Mask Asda

    Surgical Mask Asda

    Rincian: Properties: Bahan & Produk Polimer Medis Asil: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non tenunan, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / pink Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Certificate : CE Kemasan: 50pcs / kothak, 2000pcs / ctn Asal: China MOQ: 10000 potongan Jeneng item: topeng pasuryan
  • Surgical Mask 3 Ply

    Topeng Surgical 3 Ply

    Wektu timbal: Quantity (Cartons) 1 - 10 11 - 100 101 - 1000> 1000 Est. Wektu (dina) 7 20 30 Kanggo dirembug Fitur: Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, lsp. 3. Perlindhungan kanggo nglacak gas lan bau organik 4. Perlindhungan partikel sing diproduksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan b .. .
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2