Sandhangan protèktif

  • Protective Clothi

    Clothi protèktif

    Kinerja Rintangan, Cara uji coba, posisi sampling lan klasifikasi kinerja pangreksan ditampilake ing Tabel 1. Deleng ing tabel ing ngisor iki kanggo wilayah utama miturut pangasingan. Rintangan cairan nuduhake sandhangan pelindhungan medis kudu bisa nyegah banyu, getih, alkohol lan cairan liyane, kanthi luwih saka 4 tingkat hidrofobilisasi, supaya virus sing disetrapake getih, cairan awak lan rahasia liyane. staf medis. ...
  • Disposable Coveralls

    Coveralls sing bisa dipecat

    Butiran sandhangan Perlindhungan: Lokasi Busana sing Bisa Diselekake: FuJian, China Ukuran: XS / S / M / L / XL / 2XL Jeneng produk: Aplikasi Pakaian Protective Digunakake kanggo disinfeksi pembiakan, pamisahan umum, bledug lan ventilasi, karya ruangan, wabah komunitas Nyegah, disinfeksi sekolah, lan liya-liyane. Perlengkapan proteksi paling apik ditrapake kanggo peternakan Ternak, peternak unggas, karya pencegahan epidemi, lan karya ruangan. Ketik & Nggunakake panggonan 1) Tipe sing ora disterilisasi ...
  • Safety Coverall

    Coverall Keamanan

    Butuh klambi protèksi Tipe: Pakaian sing bisa Disedhiyakake saka Asal: FuJian, China Ukuran: XS / S / M / L / XL / 2XL Jeneng produk: Perlengkapan Agen Perlindhungan Kemampuan Penyediaan: 3000 Potongan / Potongan saben Dina Busana Perlindhungan 1. Dispable Clinical Simpen pelindung digawe saka bahan komposit sing bermutu. Nduwe fungsi anti-virus, napas, pencegahan osmosis, anti banyu, lan bebas statis. 2. Koper pelindung klinis sing bisa digunakake yaiku ...
  • Disposable Overalls

    Werna sing bisa dipecat

    Kemampuan Penyetor Kemampuan: 3000 Potongan / Potongan saben Fitur Sandhangan Day 1. Cocog pelindung klinis sing digawe saka bahan gabungan sing bermutu. Nduwe fungsi anti-virus, napas, pencegahan osmosis, anti banyu, lan bebas statis. 2. Koper pelindung klinis sing ora bisa digunakake bisa digunakake kanggo fitur bahan bukti banyu lan napas sing apik. 3. Strip karet klinis panas-nggawe nggawe tingkat perlindungan paling dhuwur. 4. Dawa dheweke ...
  • Waterproof Coveralls

    Tutup anti banyu

    Wektu timbal: Kuantitas (Potongan) 1 - 10000> 10000 Est. Wektu (dina) 7 Bakal ditrima Fitur sandhangan protèktif 1. Saman pelindung klinis sing bisa digawe digawe saka bahan komposit sing bermutu. Nduwe fungsi anti-virus, napas, pencegahan osmosis, anti banyu, lan bebas statis. 2. Koper pelindung klinis sing ora bisa digunakake bisa digunakake kanggo fitur bahan bukti banyu lan napas sing apik. 3. Kalor karet klompok panas-sealing ...
  • White Coveralls

    Tutup Putih

    Fitur sandhangan sing dilindhungi 1. Lapisan jahitan sing diwatesi tetep njaga resistensi cair 2. Hood kanthi wates sing lentur 3. Cuffs rajutan utawa cengkal elastis opsional 4. Band lan ankel elastis 5. armhole sudhut kanggo kapabilitas maksimal lan kenyamanan sajrone nggunakake 6. Ora ana partikel. dibebasake 7. Tudung 3 Ergonomik 8. Pinggang elastis kanggo pas paling optimal 9. Wilayah crotch sing akeh Bisa digunakake kanggo disinfeksi pembiakan, pamisahan umum, bledug lan ventilasi, karya ruangan, preval epidemi masyarakat ...
  • PPE Clothing

    Busana PPE

    Fitur sandhangan sing dilindhungi 1. Saman pelindung klinis sing bisa digawe digawe saka bahan komposit sing bermutu. Nduwe fungsi anti-virus, napas, pencegahan osmosis, anti banyu, lan bebas statis. 2. Koper pelindung klinis sing ora bisa digunakake bisa digunakake kanggo fitur bahan bukti banyu lan napas sing apik. 3. Strip karet klinis panas-nggawe nggawe tingkat perlindungan paling dhuwur. 4. Rak sing dawa lan gampang ditolak, ndadekake lingkungan ramah. & nbs ...
  • Protective Suit

    Suit Protective

    Butiran sandhangan Perlindhungan: Lokasi Busana sing Bisa Diselekake: FuJian, China Ukuran: XS / S / M / L / XL / 2XL Jeneng produk: Perlengkapan Agen Perlindhungan Kemampuan: 3000 Potongan / Potongan kanggo saben Dina Digunakake kanggo disinfeksi pembiakan, umume pamisahan, bledug lan ventilasi, karya ruangan, pencegahan wabah komunitas, disinfeksi sekolah, lan liya-liyane. Perlengkapan sing paling apik ditrapake kanggo peternakan Ternak, peternak unggas, karya pencegahan epidemi, lan wor ...
  • Disposable Suit

    Cocog miturut

    Kepiye cara nggunakake klambi pelindung kanthi bener? Panganggone sandhangan pelindung rapet gegayutan karo urip lan kesehatan kita, saéngga penting kanggo milih sandhangan protèktif sing cocog karo syarat kualitas. Saiki, merek terkenal sing misuwur yaiku Dupont saka Amerika Serikat, Lakeland Amerika Serikat, 3M, Sperian, lan liya-liyane. Sawise entuk sandhangan proteksi, panggunaan sing bener uga luwih penting. Penampilan Keperluan Desain Sandhangan proteksi kudu garing, resik lan ora entheng ...
  • Protective Body Suit

    Cocog Awak jas

    Wektu timbal: Kuantitas (Potongan) 1 - 10000> 10000 Est. Wektu (dina) 7 Bakal ditrima Fitur sandhangan protèktif 1. Saman pelindung klinis sing bisa digawe digawe saka bahan komposit sing bermutu. Nduwe fungsi anti-virus, napas, pencegahan osmosis, anti banyu, lan bebas statis. 2. Koper pelindung klinis sing ora bisa digunakake bisa digunakake kanggo fitur bahan bukti banyu lan napas sing apik. 3. Kalor karet klompok panas-sealing ...
  • Radiation Protection Clothing

    Busana Perlindhungan Radiasi

    Fitur sandhangan sing dilindhungi 1. Saman pelindung klinis sing bisa digawe digawe saka bahan komposit sing bermutu. Nduwe fungsi anti-virus, napas, pencegahan osmosis, anti banyu, lan bebas statis. 2. Koper pelindung klinis sing ora bisa digunakake bisa digunakake kanggo fitur bahan bukti banyu lan napas sing apik. 3. Strip karet klinis panas-nggawe nggawe tingkat perlindungan paling dhuwur. 4. Rak sing dawa lan gampang ditolak, ndadekake lingkungan ramah. App ...
  • Chemical Protective Clothing

    Sandhangan Perlindhungan Kimia

    Butiran sandhangan Perlindhungan: Lokasi Busana sing Bisa Diselekake: FuJian, China Ukuran: XS / S / M / L / XL / 2XL Jeneng produk: Perlengkapan Agen Perlindhungan Kemampuan: 3000 Potongan / Potongan kanggo saben Dina Digunakake kanggo disinfeksi pembiakan, umume pamisahan, bledug lan ventilasi, karya ruangan, pencegahan wabah komunitas, disinfeksi sekolah, lan liya-liyane. Perlengkapan sing paling apik ditrapake kanggo peternakan Ternak, peternak unggas, karya pencegahan epidemi, lan wor ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2