Busana PPE

Busana PPE

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Fitur sandhangan sing dilindhungi

1. Ganti pelindung klinis sing ora bisa digunakake digawe saka bahan komposit sing bermutu. Nduwe fungsi anti-virus, napas, pencegahan osmosis, anti banyu, lan bebas statis.

2. Koper pelindung klinis sing ora bisa digunakake bisa digunakake kanggo fitur bahan bukti banyu lan napas sing apik.

3. Strip karet klinis panas-nggawe nggawe tingkat perlindungan paling dhuwur.

4. Rak sing dawa lan gampang ditolak, ndadekake lingkungan ramah.

 

1

 

Aplikasi

Digunakake kanggo disinfeksi pembiakan, pamisahan umum, bledug lan ventilasi, karya ruangan, pencegahan wabah komunitas, disinfeksi sekolah, lsp.

Saman pelindung paling apik ditrapake kanggo peternakan Ternak, peternak unggas, karya pencegahan epidemi, lan karya ruangan.

 

33

 

Ketik & Nggunakake papan

1) Tipe sing disterilisasi: Digunakake utamane ing papan sing kaya nderek;

2) Pekerja pencegahan wabah pemerintah;

3) Pekerja pencegahan wabah Komunitas;

4) Pabrik panganan;

5) Apotek;

6) Pasar pasar;

7) Priksa pencegahan penyakit epidemi stasiun;

8) Pemriksaan epidemi stasiun sepur;

9) Pusat pandhuan epidemi;

10) Pusat panyebaran penyakit laut;

11) Pusat panyebaran epidemi Landport;

12) Priksa Epidemik Umum Liyane.

 

Protective clothing price

 

Cara kanggo nyandhang sandhangan protèktif

1) Ngembangake sandhangan pelindung;

2) Tarik zipper loro;

3) Lebokake ing sikil wiwit mbukak zipper;

4) Nganggo jas ndhuwur

5) Kelet tangan tanpa lengen klambi;

6) Gunakake hood;

7) Tarik zipper saka ngarep dada;

8) Cukur kertas sing ana ing sisih adhesive sisih loro banjur pencet segel saka ndhuwur menyang ngisor.

 

Pangiriman

shipping


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita