Apa Keuntungan Apa Topeng Disposable Ana Ing Pasar?

Saiki polusi udara luwih serius, akeh pangguna sing bakal nganggo topeng, topeng sing bisa digunakake minangka panggunaan ing pasar.
 
1. Tekstur entheng
Topeng sing bisa digunakake kanggo nggawe bahan uga cukup apik, saengga panggunaan topeng sing bisa digunakake uga bisa langsung ngrasakake tekstur produk saka cahya lan alus, nganggo pasuryane ora bakal duwe rasa rumangsa, tekstur alus supaya mayoritas konsumen umume. gelem terus nganggo topeng kaya ngono. Kangge, kulit ing pasuryan kasebut dilindhungi kanthi apik nalika nganggo topeng sing nganggo.
 
2. ventilasi sing luwih apik
Topeng sing ora bisa digunakake amarga panggunaan bahan kanthi permeabilitas sing luwih apik, saéngga produksi efek ngagem uga duwe kebolehtelapan sing luwih apik. Sawetara topeng sing luwih padhang bakal mengaruhi napas wong nganti ora bisa ditemtokake, sawise nyandhang ambegan wong asring luwih angel. Lan bahan topeng sing bisa digunakake pancen cocog, wong ora bakal ngalami sesak ambegan sawise nyandhang fenomena kasebut, mula ana pangrasa sing luwih apik.

202003260900554132342


Wektu kirim: Mar-31-2020