Skill Milih Lan Tuku Topeng Sajrone Saben dina

1. Efisiensi pemblokiran bledug
Efisiensi pemblokiran bledug didhasarake kanthi efisien pamblokiran debu, utamane debu sing dihormati ngisor 2,5 mikron. Amarga ukuran bledug partikel iki bisa langsung menyang alveoli, kesehatan manungsa nyebabake pengaruh paling gedhe. Respirator lebu, digawe saka serat karbon sing diaktifake rasa pad utawa kain nonwoven, ngliwati partikel bledug sing bisa diatasi luwih cilik saka 2,5 mikron.
 
2. Gelar kenceng
Desain bocor sisih topeng yaiku nyegah hawa liwat topeng lan celah rai manungsa tanpa disedut liwat syarat teknis saringan. Udhara, kaya banyu, mili ing endi sing sithik ora tahan. Yen bentuk topeng ora cedhak karo rai, barang-barang sing mbebayani ing udhara bakal bocor menyang saluran napas wong. Dadi, sanajan sampeyan milih topeng saringan. Ora bisa nglindhungi kesehatan. Akeh peraturan lan standar manca sing menehi buruh kudu nguji ketat masker. Tujuane yaiku supaya para pekerja milih topeng sing cocog lan nganggo miturut prosedur sing bener.
 
3. Nganggo mulyo
Kanthi cara iki, buruh bakal seneng nandhesake dheweke ing papan kerja lan nambah efisiensi pakaryan. Saiki topeng pangopènan manca, ora perlu ngresiki utawa ngganti bagean, nalika bledug jenuh topeng utawa bejat sing dibuwang, supaya njamin kebersihan topeng lan tenaga kerja gratis saka pangopènan topeng lan tenaga. Lan akeh topeng sing nganggo wangun lengkungan, bisa njamin cedhak karo bentuk pas rai lan bisa njaga papan tartamtu ing papan sing dienggo, kanthi gampang disandhang.

202003260858184750246


Wektu kirim: Mar-31-2020