Topeng Surgical Kanggo Ketemu Standar lan Indikasi Teknis Penting

1. Topeng pelindung medis
Selaras karo syarat teknis gb19083-2003 kanggo respirator medis, indikasi teknis sing penting kalebu efisiensi filtrasi lan resistensi aliran udara saka partikel non-berminyak:
(1) efisiensi filtrasi: miturut kondhisi aliran udara (85 ± 2) L / min, efisiensi filtrasi diameter diameter aerodinamika (0.24 ± 0,06) m sanool klorida aerosol ora kurang saka 95%, yaiku, salaras menyang N95 (utawa FFP2) lan ndhuwur.
(2) resistance inspirasi: ing kahanan aliran ndhuwur, resistensi inspirasi ora bakal ngluwihi 343.2pa (35mmH2O).
 
2. Topeng bedah
Selaras karo syarat teknis YY 0469-2004 kanggo topeng bedah, indikasi teknis penting kalebu efisiensi filtrasi, efisiensi filtrasi bakteri lan resistensi ambegan:
(1) efisiensi filtrasi: ing kahanan aliran udara (30 ± 2) L / min, efisiensi filtrasi diameter diameter aerodinamika (0.24 ± 0,06) m aerosol natrium klorida ora kurang saka 30%;
(2) efisiensi panyaring bakteri: ing kahanan sing ditemtokake, efisiensi penapisan staphylococcus aureus aerosol kanthi diameter partikel rata-rata (3 ± 0.3) m ora kurang saka 95%;
(3) Rintangan pernapasan: ing sangisore tingkat aliran efisiensi filtrasi, resistensi inspirasi ora kudu ngluwihi 49Pa, lan resistensi eksposur ora luwih saka 29.4pa.
 
3. Topeng bedhah umum
Sesuai karo standar produk sing wis didaftar (YZB) sing relevan, syarat efisiensi filtrasi kanggo partikel lan bakteri umume ora ana, utawa syarat efisiensi filtrasi kanggo partikel lan bakteri luwih murah tinimbang sing kanggo topeng lan respirator bedah.


Wektu kirim: Mar-31-2020