Pangertosan Pengetahuan Pembersihan Lan Pangopènan Topeng

Rendhem ing banyu sing nggodhok 5 menit
Pisanan godhok pot banyu sing nggodhok banjur adus menyang mangkuk ing endi topeng diselehake. Yen bokor plastik, banyu sing nggodhok disaranake garing dhisik, banjur rendhem topeng kasebut. Yen ana POTS keramik ngasongkeun rendaman nganggo POTS keramik. Ngresiki cekungan keramik, lebokake topeng ing banyu sing nggodhok 5 menit.
 
Sabun cuci
Masang topeng kanthi alus nganggo sabun lan bubuk cuci. Gosipake papan sing reged kanthi becik. Yen pasukan gedhe banget, kain topeng kasebut bakal dadi longgar, nyuda fungsi bledug. Dadi aja nyorong banget.
 
Resik
Sawise ngumbah nganggo sabun, wayahe mbuwang topeng. Bilas topeng nganggo sabun, cuci bubuk lan banyu. Kaya klambi, cuci resik, hang ing srengenge, efek ventilasi sing apik. Mesthi apik ing srengenge, sithik, supaya bisa disinfeksi, bakteri.

202003260854397313524


Wektu kirim: Mar-31-2020