Warta

  • Apa Keuntungan Apa Topeng Disposable Ana Ing Pasar?

    Saiki polusi udara luwih serius, akeh pangguna sing bakal nganggo topeng, topeng sing bisa digunakake minangka panggunaan ing pasar. 1. Tekstur cahya Topeng sing bisa digunakake kanggo nggawe bahan uga lumayan apik, saengga panggunaan topeng sing bisa digunakake uga bisa langsung ngrasakake teks produk ...
    Waca liyane
  • Skill Milih Lan Tuku Topeng Sajrone Saben dina

    1. Efisiensi pemblokiran bledug, efisiensi topeng pamblokiran adhedhasar efisiensi pamblokiran saka bledug sing apik, utamane bledug sing bisa dihormati ing ngisor 2,5 mikron. Amarga ukuran bledug partikel iki bisa langsung menyang alveoli, kesehatan manungsa nyebabake pengaruh paling gedhe. Respirator lebu, digawe ...
    Waca liyane
  • Apa Pancegahan Kanggo Nganggo Topeng

    1. Nganggo topeng nalika musim influenza sing dhuwur, nalika dina smog lan bledug, nalika sampeyan lara utawa mlebu rumah sakit kanggo perawatan medis. Ing mangsa adhem, wong-wong tuwa sing kurang kekebalan, wong sing lara lara luwih becik nganggo topeng nalika metu. 2. Umume topeng warna-warni ...
    Waca liyane
  • Pangertosan Pengetahuan Pembersihan Lan Pangopènan Topeng

    Rendhem ing banyu sing nggodhok 5 menit dhisik godhok banyu sing adus banjur adus menyang mangkuk ing endi topeng dilebokake. Yen bokor plastik, banyu sing nggodhok disaranake garing dhisik, banjur rendhem topeng kasebut. Yen ana POTS keramik ngasongkeun rendaman nganggo POTS keramik. Ngresiki keramik ...
    Waca liyane
  • Topeng Surgical Kanggo Ketemu Standar lan Indikasi Teknis Penting

    1. Topeng pelindung medis Seja karo syarat-syarat teknis gb19083-2003 kanggo respirator medis, indikasi teknis penting kalebu efisiensi filtrasi lan resistensi aliran udara saka partikel non-berminyak: (1) efisiensi filtrasi: ing kahanan aliran udara (85 ± 2) L / min, filtrasi e ...
    Waca liyane
  • Ngawasi Kanggo Nyandhang Topeng

    1. Cuci tangan sadurunge nganggo topeng lan sadurunge lan sawise njupuk topeng; 2. Tutup topeng sing cedhak karo rai sampeyan: Sisih topeng sing berwarna katon lan sisih logam katon munggah; Ngencengi tali sing nahan topeng kanthi rapet, utawa bungkus band karet saka topeng ing kuping kanggo nggawe m ...
    Waca liyane
  • Cara Milih Topeng Ilmiah

    Para ahli ngandhakake, saliyane menehi perlindungan sing efektif, nyandhang topeng uga kudu nganggep kepenak panggunaan, ora nggawa beboyo biologis lan efek negatif liyane. Umumé, manawa kinerja perlindungan topeng luwih dhuwur, luwih gedhe pengaruh kanggo kinerja panglipur. W ...
    Waca liyane
  • Apa Sampeyan duwe Topeng

    Standar kasebut minangka indikator teknis utama sing ditetepake miturut karakteristik produk, spesifikasi teknis GB / T 32610-2016 kanggo topeng pelindung saben dina, nggabungake GB2626-2006 "nyegah jinis panyaring respirator partikel primer", GB19083-2010 "respirator medis, ...
    Waca liyane
  • Sawetara Tips Kanggo Topeng Pembedahan

    Topeng bedah. Miturut YY, 0469-2004 "topeng bedah medis, syarat teknis, definisi topeng bedhah medis kanggo staf medis klinis ing gelang lingkungan operasi, kanggo pasien ngalami perawatan lan implementasine lan operasi ...
    Waca liyane
  • Apa Topeng Umum

    Saiki topeng sing paling umum kalebu KN95, N95, topeng bedah, lsp. Sing pertama yaiku topeng KN95. Miturut klasifikasi standar gb2626-2006 standar nasional "panyerapan panyerapan anti-partikel respirator peralatan pelindung pernafasan", topeng dipérang dadi ...
    Waca liyane
  • Sawetara Sampeyan Kudu Ngerti Standard Topeng

    YY 0469-2004 syarat teknis kanggo topeng bedah kanggo panggunaan medis ditanggepi dening administrasi obat lan panganan negara minangka standar industri farmasi lan ditindakake tanggal 1 Januari 2005. Standar iki nemtokake syarat teknis, metode uji coba, menehi tandha lan pandhuan kanggo digunakake. ...
    Waca liyane
  • Apa Standar Kanggo Topeng

    Saiki, kritéria utama kalebu GB 2626-2006 babagan topeng alat pelindung pernafasan mandiri nyegah jinis filter respirator partikel ", GB 19083-2010" syarat teknis respirator medis ", YY, 0469-2004" topeng bedah medis dibutuhake. ..
    Waca liyane
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2