Makser n95

  • N95 Rated Mask

    Topeng Rated N95

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 66 * 29 * 30cm Aplikasi: 1 ...
  • Particulate Respirator Mask

    Topik Respirator Topeng

    Wektu timbal: Kuantitas (Potongan) 1 - 300> 300 Est. Wektu (dina) 10 Bakal dirembug Fitur: Bengkel Produksi: FAQ: Q1: Apa sampeyan duwe topeng pasuryan ing saham? A: Nyuwun pangapunten, ora ana topeng ing stok saiki. Pabrik wis disusun produksi kanthi pesenan saka para pelanggan ing saindenging jagad, topeng wis diatur kanggo ngirim menyang pelanggan sing wis dhawuh. Q2: Bisa nyelehake pesanan topeng pasuryan saiki? A: Ya, sampeyan bisa pabrik.Apa pabrik sing dipilih kanggo produ pamaréntahan ...
  • N 95 Respirator Masks

    N 95 Topeng Respirator

    Pabrik sandhangan pelindung medis. Sandhangan proteksi medis sing umum biasane kalebu topi, celana ndhuwur lan celana. Liwat nglereni, jahitan, kenceng, tape pers adesif lan teknologi manufaktur liyane, kita bisa ngasilake sandhangan proteksi medis sing cocog. Ing kabèh proses, mesin sing kalebu utamane mesin jahit lan mesin lem. Keperluan kualitas kanggo sandhangan pelindhungan medis Kanggo nanggepi jumlah buruh medis sing kena infeksi d ...
  • N95 Mask Washable

    Masker N95 bisa Digunakake

    Apa struktur lan klambi umum kanggo protèktif medis. Sandhangan protèktif medis minangka gabungan topi, pucuk, lan celana. Ana rong jinis sandhangan proteksi medis: gaun pengasingan lan sandhangan protèktif. Bentenane utama sandhangan proteksi medis lan gaun pengasingan yaiku sandhangan proteksi medis luwih tahan lama tinimbang sandhangan pengasingan, kelas perlindungan luwih dhuwur, kinerja perlindungan luwih apik, tujuan perlindungan lan p ...
  • Kids N95 Mask

    Topeng Anak N95

    Wektu timbal: Kuantitas (Potongan) 1 - 300> 300 Est. Wektu (dina) 10 Bakal dirembug Fitur: 1. Transmisi anti droplet 2. Pencemaran anti 3. Anti-Debu 4. Anti Bakteri 5. Nyaring PM2.5, virus, bakteri, kuman, lan bahan sing mbebayani ing udara, nglindhungi kesehatan! Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, lsp 3. Perlindhungan maneh ...
  • N95 Particulate Respirator Mask

    Topeng Respirator N95 Particulate

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 6 ...
  • N95 Duckbill Mask

    N95 Duckbill Topeng

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 6 ...
  • N95 for Kids

    N95 kanggo bocah

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 6 ...
  • Surgical N95

    Bedah N95

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 6 ...
  • N95 Flu Mask

    Topeng Flu N95

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 6 ...
  • N95 1870

    N95 1870

    Wektu timbal: Kuantitas (Potongan) 1 - 300> 300 Est. Wektu (dina) 10 Bakal dirembug Fitur: 1. Transmisi anti droplet 2. Pencemaran anti 3. Anti-Debu 4. Aplikasi Anti Bakteri: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, lsp. 3. Perlindhungan kanggo nglacak gas lan bau organik FAQ: Q: Kepiye materi? A: pp nonwoven, aktif ...
  • N95

    N95

    Wektu timbal: Kuantitas (Potongan) 1 - 300> 300 Est. Wektu (dina) 10 Fitur sing bakal dirundingake: 1. Tingkat filtrasi bakteri: ≥98% 2. Tingkat penapisan partikel alus: ≥98% 3. Daya tahan pengapisan (MM H2O CM2): <5.0 4. Ketelapan getih: 60 mmHG 5. Retardansi api: CL ASS 1 6. Standard: ASTM 7. Sertifikat: CE FDA FAQ: 1. Apa kauntungan perusahaan sampeyan? (1) Kualitas Btter kanthi rega murah Kita mesthi nyedhiyakake rega sing luwih apik ing tingkat kualitas sing padha, lan coba ...