Topeng

  • Disposable Face Mask Argos

    Topeng Topeng Wajib Dipecat

    Apa SARS utawa radhang paru-paru coronavirus, sandhangan proteksi medis duwe peran penting ing saben panyebaran virus, lan kualitas sandhangan proteksi medis mboko sithik kanthi ningkatake teknologi produksi. Artikel iki lengkap bakal nerangake klambi pelindung medis saka 4 aspek ing ngisor iki. Syarat kualitas kanggo sandhangan proteksi medis Apa standar kualitas umum? Apa barang-barang tes? Cara nggunakake corre sandhangan protèktif ...
  • Face Mask Surgical Disposable

    Pembuangan Topeng Mupang Topeng

    Rincian: Properties: Bahan & Produk Polimer Medis Asil: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non tenunan, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / pink Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Certificate : CE Kemasan: 50pcs / kothak, 2000pcs / ctn Asal: China MOQ: 10000 potongan Jeneng item: topeng pasuryan sing nganggo Fitur: Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Cacahe p ...
  • N95 Rated Mask

    Topeng Rated N95

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 66 * 29 * 30cm Aplikasi: 1 ...
  • FFP3 Respirator Mask

    Topeng Respirator FFP3

    Apa SARS utawa radhang paru-paru coronavirus, sandhangan proteksi medis duwe peran penting ing saben panyebaran virus, lan kualitas sandhangan proteksi medis mboko sithik kanthi ningkatake teknologi produksi. Artikel iki lengkap bakal nerangake klambi pelindung medis saka 4 aspek ing ngisor iki. Kinerja Rintangan, metode uji coba, posisi sampling lan klasifikasi kinerja pelindung kanggo proteksi ditampilake ing Tabel 1. Waca tabel b ...
  • FFP3 Face Mask

    Topeng Wajah FFP3

    Kepiye cara nggunakake klambi pelindung kanthi bener? Panganggone sandhangan pelindung rapet gegayutan karo urip lan kesehatan kita, saéngga penting kanggo milih sandhangan protèktif sing cocog karo syarat kualitas. Saiki, merek terkenal sing misuwur yaiku Dupont saka Amerika Serikat, Lakeland Amerika Serikat, 3M, Sperian, lan liya-liyane. Sawise entuk sandhangan proteksi, panggunaan sing bener uga luwih penting. Keperluan Desain Nomer No.1 Sandhangan proteksi kudu garing, resik lan ora ana ...
  • N95 Gas Mask

    Topeng Gas N95

    Fitur: 1. Kain lebur nggunakake polipropilena minangka bahan mentah utama, lan diameter serat bisa tekan 0.5-10 mikron. Kain meltblown nduweni panyaring udara sing apik lan bahan topeng sing apik. 2. Digawe saka bahan non-berenda, non-alergi, tanpa stimulasi. 3. Nyetel tali bandage lan bantal busa sing dipasang kanggo adaptasi karo macem-macem bentuk pasuryan kanthi kedap nyaman. 4. Topeng sing ora bisa digunakake, resikan lan trep kanggo nggunakake. Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruk ...
  • FFP3 Dust Mask

    Masak Bumi FFP3

    Fitur: 1. Klip jembatan hidung plastik sing ora katon, kanthi bebas kabentuk supaya macem-macem bentuk jembatan irung, perlindungan keamanan lan pas; 2. ventilasi dhuwur: napas gratis: Lumahing ditutupi bolongan udhara, sing kepenak lan ambegan. AMBEGAN alon-alon uga duwe tutuk seger sing disaring kanggo gawe marem; 3. Piranti web alus lan lentur njamin ketahanan lan kekiatan nalika nganggep kepenak sing nganggo; 4. Kain meltblown nggunakake polipropilena minangka ma ...
  • Mask for Fire Smoke

    Topeng kanggo Asap Geni

    Fitur: Rancangan sing digawe manungsa 1.3D pas karo rai, irung bisa diatur supaya bocor udara 2.Buwang sing bisa digunakake, bisa digunakake maneh kaping 7 kaping 3.Pesel tetes / PM2.5 4.Electrostatic lamba meltblown 5.Multiple filter 6. Kuping sing kepenak 4. Kanthi nggunakake paket, luwih aman kanggo nggunakake bola-bali; 1PCS / OPP, 50PCS / BOX, 12BOX / CTN, 600PCS / CTN 5. Klip jembatan hidung plastik sing ora katon, kanthi bebas pas kanggo nggawe macem-macem bentuk jembatan irung, pangayoman keamanan lan pangayoman lengkap. Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake ...
  • FFP2 Face Mask

    Topeng Wajah FFP2

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Bengkel produksi : Pembungkusan & Pengiriman: Term Pembayaran: Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat T / T, ...
  • FFP2 Dust Mask

    Masak Bumi FFP2

    Fitur: Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Bengkel produksi : Kemasan & Pengiriman: 1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Doo ...
  • CE FFP1 Nonwoven Disposable Face Mask

    FFP1 Topeng Wajib Ora Dilecet

    Uji coba Prestasi Barrier minangka kinerja sandhangan sing paling penting, kalebu telung aspek: kinerja alangan cair, kinerja penghalang mikrob, kinerja filtrasi. Rintangan cairan nuduhake sandhangan pelindhungan medis kudu bisa nyegah penembake banyu, getih, alkohol lan cairan liyane, kanthi luwih saka 4 tingkat hidrofobilisasi, supaya virus kasebut diserang getih, cairan awak lan rahasia liyane. staf medis ...
  • CE FFP1 Marked Mask

    Masak Ditandhani FFP1 Topeng

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Wangsulan cepet" & layanan sing apik sawise adol. Apa barang-barang tes? Sandhangan protèktif medis minangka peralatan pangayoman safety kanthi dhuwur banget ...