Topeng KN95

  • KN95

    KN95

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 6 ...
  • 3m KN95

    3m KN95

    Apa klambi protèktif medis? - Definisi lan Aplikasi Sandhangan protèktif medis, uga dikenal minangka jas protèktif medis, tutup pelindung pelindung, utawa setelan antivirus. Sandhangan proteksi medis nuduhake sandhangan proteksi sing digunakake dening personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan masarakat, tukang cuci, lan sapiturute) lan wong-wong sing mlebu wilayah kesehatan sing spesifik (kayata pasien, pengunjung rumah sakit, wong-wong sing mlebu wilayah sing kena infeksi, lsp) . Sandhangan proteksi medis duwe moi sing apik ...
  • N95 KN95

    N95 KN95

    Artikel iki lengkap bakal nerangake klambi pelindung medis saka 4 aspek ing ngisor iki. Produksi sandhangan pelindhungan medis Apa bahan mentahan umum lan kinerja sandhangan medis. Pabrik sandhangan pelindung medis. Syarat kualitas kanggo sandhangan proteksi medis Apa standar kualitas umum? Apa barang-barang tes? Kepiye cara nggunakake klambi pelindung kanthi bener? Nganggo tertutup sandhangan proteksi medis. Pesenan ngilangi ...
  • Mask KN95

    Topeng KN95

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 6 ...
  • 3m KN95 Mask

    Topeng 3m KN95

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 6 ...
  • KN95 3m

    KN95 3m

    Rincian: FFP1 / FFP2 / FFP3 Respirator Debu Mask NIOSH Disposable N95 Topeng Pasuryan Kanthi Produk Produk Respirator N95 topeng / topeng ffp1 / topeng ffp2 / Bahan ffp3 Bahan-bahan Kapadhenan non-anyaman tenunan sing gedhe-gedhe diaktifake kain karbon + katun katun + ora ditenun kain Katun abu-abu, Putih, Katup Exhalation Biru Ya Ketik Standar Gantung / Persetujuan Niosh, level Perlindungan N95 KN95 BFE> = 95% Kemasan 30 pcs / kothak, 10 kothak / karton. Ukuran karton: 6 ...