Topeng Respirator FFP3

Topeng Respirator FFP3

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Apa SARS utawa radhang paru-paru coronavirus, sandhangan proteksi medis duwe peran penting ing saben panyebaran virus, lan kualitas sandhangan proteksi medis mboko sithik kanthi ningkatake teknologi produksi. Artikel iki lengkap bakal nerangake klambi pelindung medis saka 4 aspek ing ngisor iki.

Kinerja Rintangan, Cara uji coba, posisi sampling lan klasifikasi kinerja pangreksan ditampilake ing Tabel 1. Deleng ing tabel ing ngisor iki kanggo wilayah utama miturut pangasingan.

Fitur:

1. Panggunaan saben dina lan kegiyatan ruangan.

2. Transmisi anti virus

3. Transmisi anti droplet

4. Anti polusi

5. Debu-Anti

6. Anti Bakteri

7. Nyaring PM2.5, virus, bakteri, kuman, lan bahan sing mbebayani ing udhara, nglindhungi kesehatan!

 

11

Aplikasi:

1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling.

2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll

3. Perlindhungan saka nglacak gas lan ambu ora enak

4. Perlindhungan partikel sing diprodhuksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan bagging, utawa kanggo ngolah biji, batu bara, biji wesi, glepung, logam, kayu, serbuk sari lan bahan-bahan liyane. Zat partikel sing cair utawa ora berminyak sing diprodhuksi kanthi nyemprotake sing ora ngeculake aerosol berminyak utawa wap. Kayata casting, laboratorium, pertanian, kimia, primer, reresik, lsp.

 

8

Introduksi dhasar sandhangan proteksi medis
Apa klambi protèktif medis? Definisi lan aplikasi sandhangan proteksi medis.
Apa struktur lan klambi umum kanggo protèktif medis.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita