FFP3

FFP3

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Fitur:

1. Kain meltblown nggunakake polipropilena minangka bahan mentah utama, lan diameter serat bisa tekan 0.5-10 mikron. Kain meltblown nduweni panyaring udara sing apik lan bahan topeng sing apik.

2. Digawe saka bahan non-berenda, non-alergi, tanpa stimulasi.

3. Nyetel tali bandage lan bantal busa sing dipasang kanggo adaptasi karo macem-macem bentuk pasuryan kanthi kedap nyaman.

4. Topeng sing ora bisa digunakake, resikan lan trep kanggo nggunakake.


Aplikasi:

1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling.

2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll

3. Perlindhungan saka nglacak gas lan ambu ora enak

4. Perlindhungan partikel sing diprodhuksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan bagging, utawa kanggo ngolah biji, batu bara, biji wesi, glepung, logam, kayu, serbuk sari lan bahan-bahan liyane. Zat partikel sing cair utawa ora berminyak sing diprodhuksi kanthi nyemprotake sing ora ngeculake aerosol berminyak utawa wap. Kayata casting, laboratorium, pertanian, kimia, primer, reresik, lsp.


1

14


FAQ:

Q1: Apa sampeyan duwe topeng pasuryan ing saham?

A: Nyuwun pangapunten, ora ana topeng ing stok saiki. Pabrik wis disusun produksi kanthi pesenan saka para pelanggan ing saindenging jagad, topeng wis diatur kanggo ngirim menyang pelanggan sing wis dhawuh.

Q2: Bisa nyelehake pesanan topeng pasuryan saiki?

A: Ya, sampeyan bisa pabrik.Iku salah sawijining pabrik sing dipilih kanggo mbantu masker prodhuksi topeng, mula produksi kita durung mandheg wiwit. Sawise sampeyan pesenan wis diatur, pangiriman bakal disusun kanthi teratur.

Q3: Apa sampeyan duwe sertifikat?

A: Kita entuk CE, FDA, lan sawetara lisensi kanggo pasar domestik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita