FFP3 N95

FFP3 N95

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Fitur:

1. Panggunaan saben dina lan kegiyatan ruangan.

2. Transmisi anti virus

3. Transmisi anti droplet

4. Anti polusi

5. Debu-Anti


11


Aplikasi:

1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling.

2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll

3. Perlindhungan saka nglacak gas lan ambu ora enak

4. Perlindhungan partikel sing diprodhuksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan bagging, utawa kanggo ngolah biji, batu bara, biji wesi, glepung, logam, kayu, serbuk sari lan bahan-bahan liyane. Zat partikel sing cair utawa ora berminyak sing diprodhuksi kanthi nyemprotake sing ora ngeculake aerosol berminyak utawa wap. Kayata casting, laboratorium, pertanian, kimia, primer, reresik, lsp.


8


FAQ:

P: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A: Layanan OEM utawa ODM kasedhiya. Kita bisa ngrancang produk lan paket adhedhasar kebutuhan pelanggan.

P: Kepiye babagan warna?

A: Warna produk sing biasa dipilih yaiku warna putih, ijo, biru Werna liya uga bisa dipilih.

P: Kepiye materi?

A: pp nonwoven, karbon aktif (opsional), katun alus, nyiram ditiup saringan, katup (opsional).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita