Topeng FFP3

  • FFP3 Respirator Mask

    Topeng Respirator FFP3

    Apa SARS utawa radhang paru-paru coronavirus, sandhangan proteksi medis duwe peran penting ing saben panyebaran virus, lan kualitas sandhangan proteksi medis mboko sithik kanthi ningkatake teknologi produksi. Artikel iki lengkap bakal nerangake klambi pelindung medis saka 4 aspek ing ngisor iki. Kinerja Rintangan, metode uji coba, posisi sampling lan klasifikasi kinerja pelindung kanggo proteksi ditampilake ing Tabel 1. Waca tabel b ...
  • FFP3 Face Mask

    Topeng Wajah FFP3

    Kepiye cara nggunakake klambi pelindung kanthi bener? Panganggone sandhangan pelindung rapet gegayutan karo urip lan kesehatan kita, saéngga penting kanggo milih sandhangan protèktif sing cocog karo syarat kualitas. Saiki, merek terkenal sing misuwur yaiku Dupont saka Amerika Serikat, Lakeland Amerika Serikat, 3M, Sperian, lan liya-liyane. Sawise entuk sandhangan proteksi, panggunaan sing bener uga luwih penting. Keperluan Desain Nomer No.1 Sandhangan proteksi kudu garing, resik lan ora ana ...
  • N95 Gas Mask

    Topeng Gas N95

    Fitur: 1. Kain lebur nggunakake polipropilena minangka bahan mentah utama, lan diameter serat bisa tekan 0.5-10 mikron. Kain meltblown nduweni panyaring udara sing apik lan bahan topeng sing apik. 2. Digawe saka bahan non-berenda, non-alergi, tanpa stimulasi. 3. Nyetel tali bandage lan bantal busa sing dipasang kanggo adaptasi karo macem-macem bentuk pasuryan kanthi kedap nyaman. 4. Topeng sing ora bisa digunakake, resikan lan trep kanggo nggunakake. Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruk ...
  • FFP3 Dust Mask

    Masak Bumi FFP3

    Fitur: 1. Klip jembatan hidung plastik sing ora katon, kanthi bebas kabentuk supaya macem-macem bentuk jembatan irung, perlindungan keamanan lan pas; 2. ventilasi dhuwur: napas gratis: Lumahing ditutupi bolongan udhara, sing kepenak lan ambegan. AMBEGAN alon-alon uga duwe tutuk seger sing disaring kanggo gawe marem; 3. Piranti web alus lan lentur njamin ketahanan lan kekiatan nalika nganggep kepenak sing nganggo; 4. Kain meltblown nggunakake polipropilena minangka ma ...
  • N95 FFP3

    N95 FFP3

    Fitur: 1. Klip jembatan hidung plastik sing ora katon, kanthi bebas kabentuk supaya macem-macem bentuk jembatan irung, perlindungan keamanan lan pas; 2. ventilasi dhuwur: napas gratis: Lumahing ditutupi bolongan udhara, sing kepenak lan ambegan. AMBEGAN alon-alon uga duwe tutuk seger sing disaring kanggo gawe marem; 3. Piranti web alus lan lentur njamin ketahanan lan kekiatan nalika nganggep kepenak sing nganggo; 4. Kain meltblown nggunakake polipropilena minangka ma ...
  • FFP3

    FFP3

    Fitur: 1. Kain lebur nggunakake polipropilena minangka bahan mentah utama, lan diameter serat bisa tekan 0.5-10 mikron. Kain meltblown nduweni panyaring udara sing apik lan bahan topeng sing apik. 2. Digawe saka bahan non-berenda, non-alergi, tanpa stimulasi. 3. Nyetel tali bandage lan bantal busa sing dipasang kanggo adaptasi karo macem-macem bentuk pasuryan kanthi kedap nyaman. 4. Topeng sing ora bisa digunakake, resikan lan trep kanggo nggunakake. Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, m ...
  • CE FFP3

    FFPP3

    Fitur: 1. Digawe saka materi sing apik, aman, alus lan kepenak. 2. Filter 95%, nyedhiyakake pangreksan anti-bakteri lan anti-bledug kanggo sampeyan. 3. Nglindhungi saka partikel udhara lan polusi. 4. Tali elastis lan klip irung sing bisa diatur kanggo macem-macem bentuk lan ukuran pasuryan. Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, lsp 3. Perlindhungan ...
  • FFP3 N95

    FFP3 N95

    Fitur: 1. Gunakake saben dina lan kegiatan ruangan. 2. Penyebaran anti virus 3. Transmisi anti droplet 4. Pencemaran anti 5. Aplikasi Anti-Debu: 1. Aplikasi: panggunaan konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll. 3. Perlindhungan nglacak gas lan bau organik 4. Perlindhungan partikel sing diproduksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan tas, utawa ing prosesin ...