Topeng Wajah FFP3

Topeng Wajah FFP3

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Kepiye cara nggunakake klambi pelindung kanthi bener? 

Panganggone sandhangan pelindung rapet gegayutan karo urip lan kesehatan kita, saéngga penting kanggo milih sandhangan protèktif sing cocog karo syarat kualitas. Saiki, merek terkenal sing misuwur yaiku Dupont saka Amerika Serikat, Lakeland Amerika Serikat, 3M, Sperian, lan liya-liyane. Sawise entuk sandhangan proteksi, panggunaan sing bener uga luwih penting.

Keperluan Desain

Tampilake No.1

Sandhangan protèktif bakal garing, resik lan ora ana entheng, lan lumahing kasebut ora bakal adhem, retak, bolongan lan cacat liyane. Bagean sandhangan sandhangan bisa ngrujuk menyang cara pangolahan kayata jarum sewing, tape lan ikatan termal. Bolongan jarum saka jarum kudu ditutup. Jarak jarum kudu 8-14 jahitan saben 3cm. Nglacak jarum mesthi lan lurus tanpa mlumpat. Bagéan pangolahan kayata adesif, suture ultrasonik lan jahitan panas bakal warata, disegel lan ora ana umpluk. Zaman sandhangan nganggo zipper ora bakal kapapar, lan kepala tarik kudu dikunci dhewe.

Fitur:

1. Digawe saka materi sing bermutu tinggi, aman, alus lan kepenak.

2. Filter 95%, nyedhiyakake pangreksan anti-bakteri lan anti-bledug kanggo sampeyan.

3. Nglindhungi saka partikel udhara lan polusi.

4. Tali elastis lan klip irung sing bisa diatur kanggo macem-macem bentuk lan ukuran pasuryan.

 

11

Aplikasi:

1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling.

2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll

3. Perlindhungan saka nglacak gas lan ambu ora enak

4. Perlindhungan partikel sing diprodhuksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan bagging, utawa kanggo ngolah biji, batu bara, biji wesi, glepung, logam, kayu, serbuk sari lan bahan-bahan liyane. Zat partikel sing cair utawa ora berminyak sing diprodhuksi kanthi nyemprotake sing ora ngeculake aerosol berminyak utawa wap. Kayata casting, laboratorium, pertanian, kimia, primer, reresik, lsp.

 

7

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita