Masak FFP2

  • Mask for Fire Smoke

    Topeng kanggo Asap Geni

    Fitur: Rancangan sing digawe manungsa 1.3D pas karo rai, irung bisa diatur supaya bocor udara 2.Buwang sing bisa digunakake, bisa digunakake maneh kaping 7 kaping 3.Pesel tetes / PM2.5 4.Electrostatic lamba meltblown 5.Multiple filter 6. Kuping sing kepenak 4. Kanthi nggunakake paket, luwih aman kanggo nggunakake bola-bali; 1PCS / OPP, 50PCS / BOX, 12BOX / CTN, 600PCS / CTN 5. Klip jembatan hidung plastik sing ora katon, kanthi bebas pas kanggo nggawe macem-macem bentuk jembatan irung, pangayoman keamanan lan pangayoman lengkap. Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake ...
  • FFP2 Face Mask

    Topeng Wajah FFP2

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Bengkel produksi : Pembungkusan & Pengiriman: Term Pembayaran: Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat T / T, ...
  • FFP2 Dust Mask

    Masak Bumi FFP2

    Fitur: Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Bengkel produksi : Kemasan & Pengiriman: 1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Doo ...
  • N95 FFP2

    N95 FFP2

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Bengkel produksi : Pembungkusan & Pengiriman: 1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door 2. ...
  • FFP2

    FFP2

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Pembungkusan & Pengiriman: Term Pembayaran: Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat T / T, Assurance Assurance Trade, Wes ...
  • FFP2 N95

    FFP2 N95

    Fitur: Rancangan sing digawe manungsa 1.3D pas karo rai, irung bisa diatur supaya bocor udara 2.Buwang sing bisa digunakake, bisa digunakake maneh kaping 7 kaping 3.Pesel tetes / PM2.5 4.Electrostatic lamba meltblown 5.Multiple filter 6. Kuping sing kepenak 4. Kanthi nggunakake paket, luwih aman kanggo nggunakake bola-bali; 1PCS / OPP, 50PCS / BOX, 12BOX / CTN, 600PCS / CTN Aplikasi: 1. Aplikasi: panggunaan konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik ...
  • FFP2 FFP3

    FFP2 FFP3

    Fitur: Bengkel produksi : Pembungkusan & Pengiriman: 1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door 2. Dening Air utawa Laut kanggo barang kumpulan, kanggo FCL; Bandara / Pelabuhan sing ditampa 3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa direncanakake 4. Wektu Pangiriman: 3-7 dina kanggo conto; 5-25 dina kanggo barang batch. 5. Contoh wektu kiriman: 3-5 dina kanthi ekspres DHL / UPS / TNT / FEDEX 6. Pesenan Pesenan Wektu kiriman: 5-7 Dina kerja ing Express / 15-30 dina dening Paket segara: Iku gumantung. Ditampa khusus ...
  • CE FFP2

    FFP2

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Bengkel produksi : Pembungkusan & Pengiriman: Term Pembayaran: Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat T / T, ...