Topeng FFP1

  • CE FFP1 Nonwoven Disposable Face Mask

    FFP1 Topeng Wajib Ora Dilecet

    Uji coba Prestasi Barrier minangka kinerja sandhangan sing paling penting, kalebu telung aspek: kinerja alangan cair, kinerja penghalang mikrob, kinerja filtrasi. Rintangan cairan nuduhake sandhangan pelindhungan medis kudu bisa nyegah penembake banyu, getih, alkohol lan cairan liyane, kanthi luwih saka 4 tingkat hidrofobilisasi, supaya virus kasebut diserang getih, cairan awak lan rahasia liyane. staf medis ...
  • CE FFP1 Marked Mask

    Masak Ditandhani FFP1 Topeng

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Wangsulan cepet" & layanan sing apik sawise adol. Apa barang-barang tes? Sandhangan protèktif medis minangka peralatan pangayoman safety kanthi dhuwur banget ...
  • FFP1

    FFP1

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Applicatio ...
  • CE FFP1

    FFPP1

    Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll. 3. Perlindhungan kanggo nglacak gas lan bau organik 4. Perlindhungan partikel sing diproduksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan tas, utawa ing pangolahan biji, batu bara, biji wesi, glepung, logam, kayu, serbuk sari lan bahan-bahan liyane. Zat partikel sing cair utawa ora berminyak sing diasilake dening spra ...