Topeng Pasuryan karo Loop kuping elastis

Topeng Pasuryan karo Loop kuping elastis

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Aplikasi:

1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling.

2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll

3. Perlindhungan saka nglacak gas lan ambu ora enak


01


Bengkel produksi:

mask Production workshop


Kemasan & Pengiriman:

1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door

2. Dening Air utawa Laut kanggo barang batch, kanggo FCL; Airport / Port nampa

3. Pelanggan khusus ngutus pengiriman utawa metode pengiriman sing bisa dirunding

4. Wektu Pangiriman: 3-7 dina kanggo conto; 5-25 dina kanggo barang batch.

5. Contoh wektu kiriman: 3-5 dina kanthi ekspres ekspres DHL / UPS / TNT / FEDEX

6. Pangiriman Pesenan Paling Akeh: 5-7 Dina kerja ing Express / 15-30 dina ing segara

Paket: Iku gumantung.

Tampa paket khusus khusus


FAQ:

Q1: Apa bisa uga ngunjungi pabrik sampeyan?

A: Pabrik kita ana ing QuanZhou, Provinsi Fujian. We welcome sampeyan kene. Akeh pelanggan saka kabeh ndonya teka ing kene
Q2: Apa aku bisa nggawe masker saiki?

A: Ya bisa. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik topeng sing diwenehake dening pamrentah. Wiwit produksi iki ora tau mandheg. Sanalika supaya pesenan sampeyan wis diatur, pangiriman bakal disusun kanthi apik.

Q3: Apa sampeyan duwe sertifikat?

A: Kita duwe FDA, CE lan sawetara lisensi pasar domestik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita