Sandhangan Perlindhungan Virus sing bisa digunakake

Sandhangan Perlindhungan Virus sing bisa digunakake

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Rincian sandhangan protèktif

Jinis:

Sandhangan sing bisa dipecat

Panggonan Asal:

FuJian, China

Ukuran:

XS / S / M / L / XL / 2XL

Jeneng produk:

Sandhangan protèktif



Wektu timbal:

Quantity (Potongan)

1 - 10000

> 10000

Est. Wektu (dina)

7.

Rundingan


Aplikasi

Digunakake kanggo disinfeksi pembiakan, pamisahan umum, bledug lan ventilasi, karya ruangan, pencegahan wabah komunitas, disinfeksi sekolah, lsp.

Saman pelindung paling apik ditrapake kanggo peternakan Ternak, peternak unggas, karya pencegahan epidemi, lan karya ruangan.



Ketik & Nggunakake papan

1) Tipe sing disterilisasi: Digunakake utamane ing papan sing kaya nderek;

2) Pekerja pencegahan wabah pemerintah;

3) Pekerja pencegahan wabah Komunitas;

4) Pabrik panganan;

5) Apotek;

6) Pasar pasar;

7) Priksa pencegahan penyakit epidemi stasiun;

8) Pemriksaan epidemi stasiun sepur;

9) Pusat pandhuan epidemi;

10) Pusat panyebaran penyakit laut;

11) Pusat panyebaran epidemi Landport;

12) Priksa Epidemik Umum Liyane.


Apa jinis Sterilisasi utawa jinis Non-disterilisasi, Sandhangan proteksi kita kanthi efektif bisa nolak seng nembus bakteri, virus, alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug udhara, kanthi efektif bisa nglindhungi panggunaan saka ancaman infeksi.


Cara kanggo nyandhang sandhangan protèktif

1) Ngembangake sandhangan pelindung;

2) Tarik zipper loro;

3) Lebokake ing sikil wiwit mbukak zipper;

4) Nganggo jas ndhuwur

5) Kelet tangan tanpa lengen klambi;

6) Gunakake hood;

7) Tarik zipper saka ngarep dada;

8) Cukur kertas sing ana ing sisih adhesive sisih loro banjur pencet segel saka ndhuwur menyang ngisor.


Pangiriman

shipping


FAQ sandhangan protèktif

P: Kepiye mbayar pesenan tuku?

A: T / T, L / C, Western Union

P: Apa sampeyan nyedhiyakake OEM?

A: Layanan Yes.OEM olèh.

P: Sampeyan minangka perusahaan pabrik utawa dagang?

A: Kita minangka pabrik, ngasilake lan ngekspor sandhangan luwih saka 20 taun.

P: Apa pesenan minimal sampeyan?

A: Urutan minimal kita yaiku 10 pcs kanggo saben desain.

P: Apa bisa entuk diskon?

A: Ya, gumantung karo jumlah pesenan sampeyan, luwih sampeyan pesenan, luwih murah bakal.

P: Apa bisa njaluk mbalekaken yen ana sawetara masalah?

A: Ya, kita duwe kabijakan mbalekno kanggo macem-macem kahanan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita