Werna sing bisa dipecat

Werna sing bisa dipecat

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Kemampuan Penyetor

Kemampuan Penyetor: 3000 Potongan / Potongan saben dina

 

Fitur sandhangan sing dilindhungi

1. Ganti pelindung klinis sing ora bisa digunakake digawe saka bahan komposit sing bermutu. Nduwe fungsi anti-virus, napas, pencegahan osmosis, anti banyu, lan bebas statis.

2. Koper pelindung klinis sing ora bisa digunakake bisa digunakake kanggo fitur bahan bukti banyu lan napas sing apik.

3. Strip karet klinis panas-nggawe nggawe tingkat perlindungan paling dhuwur.

4. Rak sing dawa lan gampang ditolak, ndadekake lingkungan ramah.

 

 

Aplikasi

Digunakake kanggo disinfeksi pembiakan, pamisahan umum, bledug lan ventilasi, karya ruangan, pencegahan wabah komunitas, disinfeksi sekolah, lsp.

Saman pelindung paling apik ditrapake kanggo peternakan Ternak, peternak unggas, karya pencegahan epidemi, lan karya ruangan.

 

2

 

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan

50pieces / tas

 

shipping


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita