Topeng Non Woven sing Ditarik

Topeng Non Woven sing Ditarik

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Rincian:

Jeneng produk:

Topeng Wajib Dipecat

Panggonan Asal:

Fujian, china

Klasifikasi instrumen:

Kelas Aku

Bahan:

pp non tenunan, kertas flter

Werna:

Biru / ijo / putih / ireng

Ukuran:

17,5 * 9.5cm

BFE:

ndhuwur 99%

Sertifikat:

C.

Kemasan:

100000 Bag / Tas saben dina

Asal:

China

MOQ:

100000 bêsik

Aplikasi:

Perawatan pribadi


6


Bengkel produksi:

mask Production workshop


Kemasan & Pengiriman:

Term Pembayaran:

Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat T / T, Assurance Trade Trade, Western Union

Wektu Pangiriman:

1: Conto kanggo 1-3 dina kerja

2: Wektu produksi Urutan akeh 5-15 dina, gumantung saka jumlah


3


FAQ:

Q1. Apa sampeyan produsen?

1. Ya, kita minangka produsen sing berpengalaman kanthi cetakan paten lan garis produksi dhewe.

Q2: Kita bisa nyelehake merek (logo) ing produk kasebut?

Ya, kita bisa nggawe print merek (logo) ing produk kasebut

Q3: Apa aku bisa duwe conto conto?

Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita