Topeng Wajib Dipecat

  • Disposable Face Shield

    Shield Face Shield

    Wektu timbal: Kuantitas (Potongan) 1 - 1000> 1000 Est. Wektu (dina) 3 Bakal dirundingake Kauntungane: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan apik sawise selli ...
  • Disposable Mouth Mask

    Topeng Mulut sing bisa dipecat

    Rincian: Jeneng produk: Topeng Wajib sing Disposable saka Asal: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non anyaman, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / ireng Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Sijil: Pembungkusan CE: 100000 Bag / Tas saben Asal Day: China MOQ: 100000 bêsik Aplikasi: Aplikasi Perawatan Pribadi: 1. Aplikasi: panggunaan konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: saben dina ...
  • Disposable Dust Mask

    Topeng bledug sing bisa dipecat

    Rincian: Jeneng produk: Topeng Wajib sing Disposable saka Asal: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non anyaman, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / ireng Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Sijil: Pembungkusan CE: 100000 Bag / Tas saben Asal Day: China MOQ: 100000 bêsik Aplikasi: Perawatan Pribadi
  • Black Disposable Mask

    Topeng ireng sing bisa dipecat

    Rincian: Jeneng produk: Topeng Wajib sing Disposable saka Asal: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non anyaman, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / ireng Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Sijil: Pembungkusan CE: 100000 Bag / Tas saben Asal Day: China MOQ: 100000 potongan Aplikasi: Wektu Kepala Perawatan Pribadi: Kuantitas (Potongan) 1 - 1000> 1000 Est. Wektu (dina) 3 Ditelingi F ...