Topeng Wajib Dipecat

  • Disposable Face Mask Argos

    Topeng Topeng Wajib Dipecat

    Apa SARS utawa radhang paru-paru coronavirus, sandhangan proteksi medis duwe peran penting ing saben panyebaran virus, lan kualitas sandhangan proteksi medis mboko sithik kanthi ningkatake teknologi produksi. Artikel iki lengkap bakal nerangake klambi pelindung medis saka 4 aspek ing ngisor iki. Syarat kualitas kanggo sandhangan proteksi medis Apa standar kualitas umum? Apa barang-barang tes? Cara nggunakake corre sandhangan protèktif ...
  • 2 Ply Mask

    2 Topeng Ply

    Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll. 3. Perlindhungan kanggo nglacak gas lan bau organik 4. Perlindhungan partikel sing diproduksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan tas, utawa ing pangolahan biji, batu bara, biji wesi, glepung, logam, kayu, serbuk sari lan bahan-bahan liyane. Zat partikel sing cair utawa ora berminyak sing diprodhuksi dening semprot ...
  • 2 Ply Face Mask

    2 Topeng Pasuryan Ply

    Apa struktur lan klambi umum kanggo protèktif medis. Sandhangan protèktif medis minangka gabungan topi, pucuk, lan celana. Ana rong jinis sandhangan proteksi medis: gaun pengasingan lan sandhangan protèktif. Bentenane utama sandhangan proteksi medis lan gaun pengasingan yaiku sandhangan proteksi medis luwih tahan lama tinimbang sandhangan pengasingan, kelas perlindungan luwih dhuwur, kinerja perlindungan luwih apik, tujuan perlindungan lan p ...
  • Disposable Carbon Filter Face Mask

    Karat Filter Karet Filter sing ora bisa digunakake

    Pabrik sandhangan pelindung medis. Sandhangan proteksi medis sing umum biasane kalebu topi, celana ndhuwur lan celana. Liwat nglereni, jahitan, kenceng, tape pers adesif lan teknologi manufaktur liyane, kita bisa ngasilake sandhangan proteksi medis sing cocog. Ing kabèh proses, mesin sing kalebu utamane mesin jahit lan mesin lem. Keperluan kualitas kanggo sandhangan pelindhungan medis Kanggo nanggepi jumlah buruh medis sing kena infeksi d ...
  • 3 Ply Disposable Face Mask

    3 Topeng Pasuryan Ply Disposable

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi ...
  • Children’s Disposable Face Masks

    Topeng Pasuryan Anak sing Diluwari Anak

    Wektu timbal: Kuantitas (Potongan) 1 - 1000> 1000 Est. Wektu (dina) 3 Bakal dirembug Fitur: Kemasan & Pengiriman: 1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door 2. Dening Air utawa Laut kanggo barang batch, kanggo FCL; Bandara / Pelabuhan sing ditampa 3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa direncanakake 4. Wektu Pangiriman: 3-7 dina kanggo conto; 5-25 dina kanggo barang batch. 5. Contoh wektu kiriman: 3-5 dina kanthi ekspres DHL / UPS / TNT / FEDEX 6. Pesenan Pesenan Cepet wektu ...
  • Child Face Mask Disposable

    Topeng Wajah Anak Dilucur

    Wektu timbal: Kuantitas (Potongan) 1 - 1000> 1000 Est. Wektu (dina) 3 Bakal direncanakake bengkel Produksi: Fitur: Term Pembayaran: Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat T / T, Assurance Trade Ass, Western Union Delivery Time: 1: Contoh kanggo 1-3 dina kerja 2: Produksi Pesenan Akeh wektu 5-15 dina, gumantung karo FAQ kuantitas: Q1: Apa bisa uga ngunjungi pabrik sampeyan? Pabrik kita ana ing QuanZhou, Provinsi Fujian. We welcome sampeyan kene. Akeh pelanggan saka kabeh t ...
  • Disposable Non Woven Face Mask

    Topeng Non Woven sing Ditarik

    Rincian: Jeneng produk: Topeng Wajib sing Disposable saka Asal: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non anyaman, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / ireng Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Sijil: Pembungkusan CE: 100000 Bag / Tas saben Asal Day: China MOQ: 100000 bêsik Aplikasi: Perawatan Pribadi
  • Disposable Mask Black

    Ireng Topeng sing bisa dipecat

    Rincian: Jeneng produk: Topeng Wajib sing Disposable saka Asal: Fujian, china Klasifikasi instrumen: Kelas I Material: pp non anyaman, kertas flter Warna: Biru / ijo / putih / ireng Ukuran: 17,5 * 9.5cm BFE: ndhuwur 99% Sijil: Pembungkusan CE: 100000 Bag / Tas saben Asal Dinten: China MOQ: 100000 bêsik Aplikasi: Paket Perawatan & Pribadi: 1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door 2. Dening Air utawa Laut kanggo batch barang, ...
  • Face Mask with Elastic Ear Loop

    Topeng Pasuryan karo Loop kuping elastis

    Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll. 3. Perlindhungan kanggo nglacak gas lan ambu ora enak
  • Disposable Black Face Mask

    Topeng Wajah Ireng sing bisa dipecat

    Aplikasi: 1. Aplikasi: nggunakake konstruksi, pertambangan, tekstil, obat penggiling. 2. Aplikasi: urip saben dina, bengkel pabrik, SPA, rumah sakit, klinik, sekolah, papan kerja, dll. 3. Perlindhungan kanggo nglacak gas lan bau organik 4. Perlindhungan partikel sing diproduksi sajrone proses nggiling, ngresiki, sawing lan tas, utawa ing pangolahan biji, batu bara, biji wesi, glepung, logam, kayu, serbuk sari lan bahan-bahan liyane. Zat partikel sing cair utawa ora berminyak sing diprodhuksi dening semprot ...
  • Black Face Mask Disposable

    Topeng Ireng Disposable

    Kauntungan kita: 1. Welcom OEM & ODM. 2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah. 3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik. 4. Produk, gaya, jinis, desain dll. 5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae. 6. Menowo pasar lan saben produk sing diwenehake. 7. Tim sing profesional lan berpengalaman. 8. "Response Cepet" & layanan sing apik sawise adol. Fitur: Packaging & Shipping: 1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door 2. Dening Air utawa S ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2