Topeng Topeng Wajib Dipecat

Topeng Topeng Wajib Dipecat

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Apa SARS utawa radhang paru-paru coronavirus, sandhangan proteksi medis duwe peran penting ing saben panyebaran virus, lan kualitas sandhangan proteksi medis mboko sithik kanthi ningkatake teknologi produksi. Artikel iki lengkap bakal nerangake klambi pelindung medis saka 4 aspek ing ngisor iki.

Syarat kualitas kanggo sandhangan proteksi medis
Apa standar kualitas umume?
Apa barang-barang tes?

Kepiye cara nggunakake klambi pelindung kanthi bener?
Nganggo tertutup sandhangan proteksi medis.
Pesenan ngilangi sandhangan proteksi medis.
Pancegahan kanggo sandhangan proteksi medis.

Sandhangan protèktif medis, uga dikenal minangka jas protèktif medis, tutup pelindung pelindung, utawa jas antivirus. Sandhangan proteksi medis nuduhake sandhangan proteksi sing digunakake dening personel medis (dokter, perawat, personel kesehatan masarakat, tukang cuci, lan sapiturute) lan wong-wong sing mlebu wilayah kesehatan sing spesifik (kayata pasien, pengunjung rumah sakit, wong-wong sing mlebu wilayah sing kena infeksi, lsp) . Sandhangan protèktif medis duwe kebolehtelapan kelembapan lan alangan, nduweni fungsi nolak seng nembus alkohol, getih, cairan awak, partikel bledug udhara, lan virus bakteri, kanthi efektif nglindhungi safety personel lan njaga lingkungan.

Rincian:

Jeneng produk: Topeng Wajib Dipecat Panggonan Asal: Fujian, china
Klasifikasi instrumen: Kelas Aku Bahan: pp non tenunan, kertas flter
Werna: Biru / ijo / putih / ireng Ukuran: 17,5 * 9.5cm
BFE: ndhuwur 99% Sertifikat: C.
Kemasan: 100000 Bag / Tas saben dina Asal: China
MOQ: 100000 bêsik Aplikasi: Perawatan pribadi

6

 

Bengkel produksi

mask Production workshop

 

Kemasan & Pengiriman

Term Pembayaran:

Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat T / T, Assurance Trade Trade, Western Union

Wektu Pangiriman:

1: Conto kanggo 1-3 dina kerja

2: Wektu produksi Urutan akeh 5-15 dina, gumantung saka jumlah

 

4

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita