Coveralls sing bisa dipecat

Coveralls sing bisa dipecat

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Rincian sandhangan protèktif

Jinis: Sandhangan sing bisa dipecat Panggonan Asal: FuJian, China
Ukuran: XS / S / M / L / XL / 2XL Jeneng produk: Sandhangan protèktif 

 

 

Aplikasi

Digunakake kanggo disinfeksi pembiakan, pamisahan umum, bledug lan ventilasi, karya ruangan, pencegahan wabah komunitas, disinfeksi sekolah, lsp.

Saman pelindung paling apik ditrapake kanggo peternakan Ternak, peternak unggas, karya pencegahan epidemi, lan karya ruangan.

 

Ketik & Nggunakake papan

1) Tipe sing disterilisasi:

Iki umume digunakake ing panggonan kaya nderek;

2) Pekerja pencegahan wabah pemerintah;

3) Pekerja pencegahan wabah Komunitas;

4) Pabrik panganan;

5) Apotek;

6) Pasar pasar;

7) Priksa pencegahan penyakit epidemi stasiun;

8) Pemriksaan epidemi stasiun sepur;

9) Pusat pandhuan epidemi;

10) Pusat panyebaran penyakit laut;

11) Pusat panyebaran epidemi Landport;

12) Priksa Epidemik Umum Liyane.

 

Protective clothing price

 

FAQ sandhangan protèktif

Q: Apa iki anti-virus "Sterilisasi Coverall Perlindungan Pakaian Perlindhungan" sawise nganggo apik?

A: Ya.

Q: Suwene wektu kiriman sampeyan kanggo Sterilized Coverall Medical Protective Protection Protection?

A: Kanggo jumlah cilik, kita duwe barang ing saham, bisa dikirim sawise nampa pembayaran sampeyan.

Kanggo jumlah gedhe, udakara setengah wulan.

P: Apa sampeyan menehi conto?

A: Nuwun amarga kita ora duwe wektu kanggo ngirim siji utawa rong conto saiki, MOQ 500 potongan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran <= 50000USD, 100% luwih dhisik. Pembayaran> = 50000USD, 30% T / T luwih dhisik, imbangan sadurunge shippment.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita