Karat Filter Karet Filter sing ora bisa digunakake

Karat Filter Karet Filter sing ora bisa digunakake

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Pabrik sandhangan pelindung medis.

Sandhangan proteksi medis sing umum biasane kalebu topi, celana ndhuwur lan celana. Liwat nglereni, jahitan, kenceng, tape pers adesif lan teknologi manufaktur liyane, kita bisa ngasilake sandhangan proteksi medis sing cocog. Ing kabèh proses, mesin sing kalebu utamane mesin jahit lan mesin lem.

Syarat kualitas kanggo sandhangan proteksi medis 

Nanggepi akeh pekerja medis sing kena infeksi nalika perawatan, WHO lan Amerika Serikat CDC ngusulake manawa peralatan pelindung sing cocog kudu dipilih kanggo ngontrol panyebaran virus sing nular. Sandhangan protèktif medis kudu bisa ngalangi pliwitan saka mikroorganisme, prakara partikel lan cairan, tahan perawatan disinfeksi, awet, tahan tahan, tahan luh, bukti-bukti, ketegangan anti serat; ora ana bahan beracun, beludru, larang regane, nyaman lan aman kanggo tundhuk karo peraturan OSHA.

Kauntungane:

1. Welcom OEM & ODM.

2. Rega pabrik, ora prabédan rega tengah.

3. Kualitas bisa dikendhaleni kanthi becik.

4. Produk, gaya, jinis, desain dll.

5. Apa wae sing dikarepake, kita bisa nggoleki sampeyan kanthi gampang kapan wae.

 

01

6

 

Bengkel produksi:

mask Production workshop

 

Kemasan & Pengiriman:

1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door

2. Dening Air utawa Laut kanggo barang batch, kanggo FCL; Airport / Port nampa

3. Pelanggan khusus ngutus pengiriman utawa metode pengiriman sing bisa dirunding

4. Wektu Pangiriman: 3-7 dina kanggo conto; 5-25 dina kanggo barang batch.

5. Contoh wektu kiriman: 3-5 dina kanthi ekspres ekspres DHL / UPS / TNT / FEDEX

6. Pangiriman Pesenan Paling Akeh: 5-7 Dina kerja ing Express / 15-30 dina ing segara

Paket: Iku gumantung.

Tampa paket khusus khusus

 

1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita