Topeng Wajah Anak Dilucur

Topeng Wajah Anak Dilucur

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Wektu timbal:

Quantity (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 3. Rundingan

 

01

 

Bengkel produksi:

mask Production workshop

 

Fitur:

mask features

 

Term Pembayaran:

Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat T / T, Assurance Trade Trade, Western Union

 

Wektu Pangiriman:

1: Conto kanggo 1-3 dina kerja

2: Wektu produksi Urutan akeh 5-15 dina, gumantung saka jumlah

 

4

 

FAQ:

Q1: Apa bisa uga ngunjungi pabrik sampeyan?

Pabrik kita ana ing QuanZhou, Provinsi Fujian. We welcome sampeyan kene. Akeh pelanggan saka kabeh ndonya teka ing kene

Q2: Apa MOQ?

Kita ngurmati kabeh sing kaya sampeyan minangka pelanggan potensial, saéngga bisa nyoba kanthi luwih apik kanggo miwiti supaya pacoban kanggo nggawe kerjasama sing dawa.

Q3: Apa aku bisa duwe conto conto?

Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji lan mriksa kualitas.

Q4: Apa garis produk utama sampeyan?

Kita minangka topeng profesional kanggo pabrikan n95

Q5: Kepiye pabrik sampeyan nggawe kontrol kualitas?

Kita nindakake pasinaon 100% sadurunge barang kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita