Babagan Kita

Profil perusahaan

Quanzhou Tianli Produk Perlindungan Pabrik Co, Ltd(SSP) didegaké ing taun 2010, dununge ing Kota Quanzhou, Fengze sing cukup sugih ing kepiting rambut sing garing. Perusahaan kita khusus kanggo nggawe produk pelindung pernafasan profesional.

Kita Certificate

SSP nduweni kualifikasi kanthi sertifikat tartamtu kanggo ngasilake topeng pelindung profesional. Kita minangka salah sawijining sawetara pabrik sing entuk sertifikat NIOSH N95. Lan sertifikat CE, Benchmark, LA, QS, PM2.5 surat sing resmi lan liya-liyane sanalika.
 
Sajrone taun mriksa snap Institut Nasional kanggo Keamanan lan Kesehatan Pekerjaan (NIOSH), Administrasi Umum Pengawasan Berkutu, Pemeriksaan lan Quarantineof Republik Rakyat China (AQSIQ), Asosiasi Konsumsi China (CCA), Biro Kualitas Perumahan lan Teknikal Perbandaran Shanghai (SMBQTS), produk kita dadi apik liwat pemriksaan.
 
Antarane pemeriksaan pasar acak CCA saka topeng Pm2.5 ing taun 2015, topeng lipat kita 8285 menang minangka penghormatan kanggo produk mung siji-lima lintang ing. Topeng pelindung khusus kanggo merek MASKin dikenal dening para pelanggan lan menang uga reputasi apik, mbangun gambar kanthi kualitas dhuwur ing pikiran saka asosiasi lan pelanggan profesional.

202003311040356458b9303c01427da6154e5891030b4c

Produk Kita

vdcbraejalg
hqeziwkjicq
0fli5tx4ngy

produk utama yaiku macem-macem jinis topeng PPE lan topeng anti Pm2.5, kayata topeng filtrasi sing dhuwur kaya cup, topeng filtrasi dhuwur lan bisa uga macem-macem seri lan macem-macem. Kita duwe katrampilan sing kuwat kanggo riset lan pangembangan produk lan teknologi lan utamane nindakake prosesproduksi OEM lan ODM. Perusahaan kita yaiku pabrikan OEM sawetara maskapai proteksi profesionalprofes sing misuwur lan supplier unik merek domestik sing lair ing topeng PM2.5.