4 lantai lantai beton berlian beton 4 inci

4 lantai lantai beton berlian beton 4 inci

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian
Jeneng merek:
OUDU
Nomer Model:
TL003
Jinis:
Pad Abrasive
Bahan:
Dhuwit + damar
Aplikasi:
beton polesan
Werna:
putih, ireng, abang, lsp
Fitur:
Wangsalan
Diameter:
100mm
Paket:
Kothak karton
Kekandelan:
8mm
OEM:
Availabe
Wangun:
Putaran
Grit:
50 # -3000 #
Katrangan produk

Ukuran standar sing populer:

 

Produk Utama Kita:
1) Pad polesan watu
2) Pad polesan konkrit
3) Bunder kanthi polar
4) Ikatan logam kanggo polishing beton lan epoksi

 

Jeneng Produk

Diameter

Kekandelan

Panganggone

4 inci polesan pad garing

100

1,8

Kanggo polish watu kayata marmer, granit, quartz, lsp

4 inci 3 mm udan polesan pad

100

3.

Kanggo polish watu kayata marmer, granit, quartz, lsp

4 inci 6 mm udan polesan pad

100

6.

Kanggo epoksi, polishing beton, dll.

4 inci 8 mm udan polesan pad

100

8

Kanggo epoksi, polesan beton, dll.

4 inci 10 mm udan polesan pad

 100

10.

Kanggo epoksi, polesan beton, dll.

Liyane

80mm, 100mm, 125mm, 150mm, 180mm, 200mm, 225mm, 250mm

1,8 mm, 3mm; 6mm; 8mm; 10.mm, lsp

Kanggo marmer, granit, kuarsa, terrazo, epoksi, polesan beton, dll.

Ukuran: 3 ″, 4 ″, 5 ″, 6 ″, 7 ″, 8 ″, 9 ″, 10 ″

Diameter: 80mm, 100mm, 125mm, 150mm, 180mm, 200mm, 225mm, 250mm

Kekandelan: 1,8 mm, 3mm; 6mm; 8mm; 10mm, lsp

 


Gambar produk:

Paket & pangiriman

 

Napa milih kita

 

Babagan kita

 

Hubungi kita

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita