banner (2)
banner (3)
banner (1)
X

Babagan kita

Sinau luwih lengkapGO

Quanzhou Tianli Protective Product Manufacturing Co, Ltd (SSP) sing diadegake ing taun 2010, ana ing Quanzhou City, Fengze sing cukup sugih karo kepiting rambut yaiku Quanzhou Tianli Protective Product Manufacturing Co, Ltd (SSP) didegake ing taun 2010, mapan ing Kutha Quanzhou, Fengze sing asale kriting wulu. Perusahaan kita khusus kanggo nggawe produk pelindung pernafasan profesional.

ngerti liyane babagan perusahaan

Produk

kita saran milih
keputusan sing tepat

  • Kita Certificate
  • pengalaman

SSP nduweni kualifikasi kanthi sertifikat tartamtu kanggo ngasilake topeng pelindung profesional. Kita minangka salah sawijining sawetara pabrik sing entuk sertifikat NIOSH N95. Lan sertifikat CE, Benchmark, LA, QS, PM2.5 surat sing resmi lan liya-liyane sanalika.

  • C.
  • Tandha pathokan, LA
  • QS
  • Surat resmi PM2.5

Produk utama yaiku macem-macem jinis topeng PPE lan topeng anti Pm2.5, kayata topeng filtrasi berbentuk cup, topeng filtrasi dhuwur sing bisa dilipat lan akeh seri liyane lan macem-macem.

  • TPPE
  • Topeng anti Pm2.5
  • OEM lan ODM
  • topeng filtrasi sing digawe kanthi cangkir

Kita bakal njamin manawa sampeyan nggunakake
produk paling apik

  • Liyane

    Sertifikat

    Garansi sing paling kuat.
  • 118

    Staff Profesional

    Profesional lan sikap
  • 12.

    Taun Pengalaman

    Perusahaan iki didegaké ing taun 2008.
  • PM2.5

    Pemasok

    Iki minangka siji-sijine supplier saka merek PM2.5 anyar ing China.

paling keriproduk

apa guneman

  • Quanzhou Tianli Protective Product Manufacturing Co, Ltd (SSP) sing diadegake ing taun 2010, ana ing Quanzhou City, Fengze sing cukup sugih ing kulit kepiting. Perusahaan kita khusus kanggo nggawe produk pelindung pernafasan profesional.
  • Topeng pelindung khusus kanggo merek MASKin dikenal dening para pelanggan lan menang uga reputasi apik, mbangun gambar kanthi kualitas dhuwur ing pikiran saka asosiasi lan pelanggan profesional. SSP mesthi selaras karo filsafat perusahaan supaya terus nambah, nggawe nilai.

Enquiry kanggo pricelist

Wiwit ngadeg, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi nganut prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kita entuk reputasi ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

kirim saiki

paling keri kabar & blog

ndeleng liyane
  • Apa Keuntungan Apa Topeng Disposable Ana Ing Pasar?

    Saiki polusi udara luwih serius, akeh pangguna sing bakal nganggo topeng, topeng sing bisa digunakake minangka panggunaan ing pasar. 1. Tekstur cahya Topeng sing bisa digunakake kanggo nggawe bahan uga lumayan apik, saengga panggunaan topeng sing bisa digunakake uga bisa langsung ngrasakake teks produk ...
    maca liyane
  • Skill Milih Lan Tuku Topeng Sajrone Saben dina

    1. Efisiensi pemblokiran bledug, efisiensi topeng pamblokiran adhedhasar efisiensi pamblokiran saka bledug sing apik, utamane bledug sing bisa dihormati ing ngisor 2,5 mikron. Amarga ukuran bledug partikel iki bisa langsung menyang alveoli, kesehatan manungsa nyebabake pengaruh paling gedhe. Respirator lebu, digawe ...
    maca liyane
  • Apa Pancegahan Kanggo Nganggo Topeng

    1. Nganggo topeng nalika musim influenza sing dhuwur, nalika dina smog lan bledug, nalika sampeyan lara utawa mlebu rumah sakit kanggo perawatan medis. Ing mangsa adhem, wong-wong tuwa sing kurang kekebalan, wong sing lara lara luwih becik nganggo topeng nalika metu. 2. Umume topeng warna-warni ...
    maca liyane
  • Pangertosan Pengetahuan Pembersihan Lan Pangopènan Topeng

    Rendhem ing banyu sing nggodhok 5 menit dhisik godhok banyu sing adus banjur adus menyang mangkuk ing endi topeng dilebokake. Yen bokor plastik, banyu sing nggodhok disaranake garing dhisik, banjur rendhem topeng kasebut. Yen ana POTS keramik ngasongkeun rendaman nganggo POTS keramik. Ngresiki keramik ...
    maca liyane
  • Topeng Surgical Kanggo Ketemu Standar lan Indikasi Teknis Penting

    1. Topeng pelindung medis Seja karo syarat-syarat teknis gb19083-2003 kanggo respirator medis, indikasi teknis penting kalebu efisiensi filtrasi lan resistensi aliran udara saka partikel non-berminyak: (1) efisiensi filtrasi: ing kahanan aliran udara (85 ± 2) L / min, filtrasi e ...
    maca liyane